Parket Sora eigen product 

 

Rigostep Skylt Conditioner Concentraat is een geconcentreerd schoonmaakmiddel voor oppervlakken die behandeld zijn met Rigostep Skylt Original of Rigostep Skylt Titanium.

 

Hoe gebruik Je Rigostep Skylt Conditioner Concentraat:

 

Als navulling voor de Rigostep Skylt Conditioner Spray & Wipe: Voeg 20ml Rigostep Skylt Coditioner Concentraat toe aan 480ml water.

 

Voor dweilen: Voeg 100 tot 200 ml Rigostep Skylt Conditioner Concentraat toe aan 5 tot 6 liter water (afhankelijk van de vervuiling). Zorg voor het dweilen dat het oppervlak stofvrij is. Dweil het oppervlak nooit te nat, lichtvochtig is meer dan voldoende.

 


"Bona is al sinds 1919 specialist binnen onderhouds- en schoonmaakproducten. Laat je ook overtuigen door de kwaliteit van Bona producten!"

 

De voordelen van de Bona Premium Spray Mop:

 

GEMAKKELIJK DWEILSYSTEEM - spray, mop en klaar. Nooit meer de emmer en dweil gebruiken en super snel klaar met schoonmaken met jouw vloerwisser met spray functie.

 

EEN SCHONE VLOER IN NO-TIME - zodat je veel tijd over hebt voor andere (lees: leukere) dingen.

 

 

 

VERWIJDERD 99,9% VAN ALLE BACTERIËN VAN JOUW VLOER - met deze vloerwisser dus geen zorgen of de vloer wel écht schoon is.

 

EXTRA GROTE MOPVOET (42 CM) - zodat jij met deze vloermop nog sneller de gehele vloer schoon hebt.

 

360º DRAAIBARE MOPVOET VOOR MOEILIJK BEREIKBARE PLEKKEN - zo kom je gemakkelijk onder al je kasten, banken en stoelen.

 

ALLES IN ÉÉN DWEILSYSTEEM MET REINIGINGSMIDDEL & MICROVEZEL PAD - dus geen eigen emmer vullen en de microvezel pad zo in de was gooien. Handig hè.

Parketbedrijf Sora


Courtine 23
5301 DG Zaltbommel

 

06 41939007      Bellen -Appen

06 26788584      


KvK: 71267360

BTW-nummer: 858642888B01

 

Volg ons

instagram.com/parketsora.nl
instagram.com/parketsora.nl