Vloer schuren en olien

Ramin van parket sora heeft de vloer weer prachtig gemaakt, als die weer nieuw is! Hij is een erg professioneel, maar ik heb nog steeds de flexibiliteit in de afronden van de opdracht, we hebben veel tijd!

 

 

 

 


Parketvoer schuren en renoveren in Spijkenisse

Hierbij wil ik een zeer goede beoordeling geven over de werkzaamheden die Ramin van Sora Parket heeft verricht voor het renoveren van onze parketvloer in Spijkenisse. De vloer is zeer zorgvuldig geschuurd (3 keer) en daarna in overleg in de juiste kleurolie gezet. Het resultaat was werkelijk fantastisch! Zonder probleem is ook de datum voor uitvoering verzet. Zeer flexibel in werktijden dus. Ipv donderdag en vrijdag is Ramin samen met vriendin op zaterdag vroeg om 7:30 exact op het juiste tijdstip gearriveerd in Spijkenisse en daarna aan de slag gegaan tot 20:00 's avonds. Hij begreep dat bij een verhuizing soms de dingen niet gaan zoals je wilt qua uitvoering van b.v. stucadoors. Precies op tijd was onze vloer dus klaar zodat onze verhuizing de maandag daarop volgend zonder problemen kon plaatsvinden. De laklaag die op de vloer zat is er netjes afgehaald en daarna is de parketvloer in een prachtige kleurolie gezet. We zijn nu heel blij met onze vloer en voor de prijs die we hebben betaald kunnen we echt geen nieuwe parketvloer aanschaffen. Hulde aan Ramin en vriendin die net zo lang hebben doorgewerkt totdat het af was. Sleutel is netjes door de brievenbus gegooid. Je kunt Ramin volledig vertrouwen, het is een vakman die nog eer beleefd aan zijn werk! Bedankt!

 

 

 


Nieuwe Woonkamer vloer . in Dreumel

Ramin heeft bij ons een nieuwe eiken vloer gelegd met naturel olie bewerkt en afwerking van de plinten in Dreumel in het land van maas en waal dat heeft hij zeer zorgvuldig gedaan niets was hem teveel hij is geduldig en precies het is een heel mooi rulseltaat geworden we zijn er heel blij mee hij is betrouwbaar en hij komt zijn afspraken na dank je wel Ramin Cor en Wilma .

 

 

 


 Woonkamer vloer schuren en lakken in Den Haag

Ramin heeft mijn eikenhouten vloer weer als nieuw geschuurd. Hij was behandeld met olie, na volledig kaalschuren van de planken nu in de lak gezet door Ramin. De vloer is mooi ligt geworden en heeft een onbehandelde uitstraling gekregen.

Het was heel prettig om met Ramin samen te werken. De opdracht was snel ingepland en hij regelt en handelt verder in goed overleg!

 

 

 

 


Parketvloer als nieuw! in Tiel

Ramin heeft onze grenen vloer weer als nieuw gemaakt. Daarnaast komt hij zijn afspraken na, is hij duidelijk, prettig in de omgang en een fijne en precieze werker. Kortom een vakman die zijn werk met passie uitvoert.. Zeker aan te raden!

 

 

 

 


Jatoba vloer schuren en lakken in Amsterdam

Erg tevreden met het resultaat, vloer is weer als nieuw! Ook goede ervaring met Ramin, doet er alles aan om het werk zo goed mogelijk af te leveren. Zou hem aan iedereen aanbevelen.

 

 

 

 


Houten vloeren geschuurd en gelakt in Amsterdam

Ramin heeft onze vloeren prima opgeknapt! Hij werkt accuraat en efficiënt. Denkt mee, zodat de overlast voor ons minimaal was.

prettige vakman!

 

 

 

 


Wooden floor made gorgeous again in Utrecht

We needed quick help to restore the wooden floor in our new old house. Important to have everything done before the movers came in (three days later). So, on a Saturday Ramin agreed to help us on Monday.

He showed up exactly as agreed at 07:00 in the morning. He worked all day and finished late in the evening. His attention to detail is perfect. He left the workplace neat and clean. Furthermore, he even took time to explain to us how to maintain the floor and suggested the right products to use.

The floor looks brand new. Excellent!

Ramin's communication was also excellent, he gave a full quote upfront and explained the work he needs to do. No surprises!

All in all, we fully recommend Ramin's services.

 

 


Parketvloer renovatie in Delft

Ramin heeft mijn beukenparketvloer prachtig opgeknapt. Er was water- en loopschade. Ik had er een hard hoofd in, maar het resultaat is top.

De vloer is weer als nieuw.

Deskundige vakman, harde werker en betrouwbaar. Alle lof!

 

 

 


 Houten vloeren schuren in Zaltbommel

Ramin is een fijne, goede en harde werker met kennis van zaken. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Hij heeft 2 verschillende vloeren (eiken en vuren) prachtig opgeknapt, waaronder 1 houten vloer in de badkamer met veel waterschade. Ze zijn weer prachtig! Zeker aan te raden.

 

 

 


Vloer schuren, polijsten en oliën in Leiden

De vloeren in ons nieuwe oude huis waren een puinhoop: water- en verfvlekken, putjes, een vage waas, losse onderdelen, kortom: uitgewoond en uitgeleefd. Gisteren heeft Ramin de vloer in oude glorie hersteld (maar misschien heeft het er ook wel niet eerder zo goed uitgezien). Het resultaat is verbluffend! We hebben een prachtige vloer gekregen waar ik steeds maar weer naar wil kijken. Heel vakkundig gedaan. Het contact liep soepel en de afspraak kon snel gemaakt worden. We zijn heel tevreden. Een aanrader.

 

 

 


 Reparatie vloer in Utrecht

Deze week heeft Ramin onze vloer gerepareerd. Ziet er weer als nieuw uit! We zijn zeer tevreden met het resultaat. Een echte vakman die weet wat hij doet en de tijd nam om een optimaal resultaat te behalen. Na de klus kwam hij nog even terug om ons van de nodige nazorg te voorzien (hoe we de vloer moesten onderhouden, wat we wel en niet moesten doen). Onze visgraatvloer oogt als nieuw!

 

 

 


Houten vloer geschuurd en behandeld in Vught

Ramin (Parket Sora) heeft ons deskundig en eerlijk geadviseerd en kwaliteit geleverd.

In ons nieuwe huis lag een multiplaat vloer die nodig gerenoveerd diende te worden. Na telefonisch contact kwam Ramin snel langs om de vloer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Hij heeft ons goed, duidelijk en eerlijk geadviseerd.

Het schuren en behandelen van onze 50 m² vloer zou twee dagen in beslag nemen, maar door hard te werken (en met een beetje hulp) was de klus in één dag geklaard; met behoud van kwaliteit! Ramin doet zijn werk precies en kwalitatief erg goed, en is ook zeker niet te beroerd extra werk te verrichten indien dat nodig of gevraagd wordt.

Wij zijn heel erg tevreden met de kwaliteit die Ramin geleverd heeft en zullen hem in de toekomst weer vragen als we iets met de vloer willen doen.

 

 

 


Vloer schuren en olieen in Houten

Ramin heeft echt een prachtig resultaat geleverd. Onze vloer was na leggen (10 jaar geleden) niet onderhouden en zag er slecht en ingedroogd uit. Nu is de vloer weer als nieuw! Ramin denkt goed mee met de klant en komt met goede, deskundige adviezen. De communicatie verliep erg prettig. Ik heb Ramin ook voor een vervolg klus gevraagd (het vervangen van de plinten, die ik verwijderd heb, voor nieuwe).

 

 

 


Vloer geschuurd en met olie bewerkt in Meteren

We zijn zeer tevreden over het werk wat Ramin geleverd heeft.

Goed gecommuniceerd, netjes gewerkt. We hebben onze sleutel afgegeven en hij heeft de vloer perfect afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Zeker een vakman.