Met de Aquamarijn sfeertinten kun je ook de

kleur van je droomvloer naar wens aanpassen...

 

Onderstaande voorbeelden zijn uitgevoerd op eiken rustiek. Er is geschuurd met korrel 120 en er is een dosering aangehouden van 1 blikje kleurpigment op 1 liter Full Solid Vloerolie / Hardwax-Olie. Voor een sterkere kleuring mogen aan 1 liter olie maximaal 2 blikjes kleurpigment worden toegevoegd.

 

 

Indien een nog sterkere kleuring wordt gewenst het oppervlak iets grover schuren (korrel 100 i.p.v. 120) en/of het hout voor het oliën bevochtigen en laten drogen - hierdoor komt de houtvezel op, waardoor meer olie en dus ook meer kleurpigment kan worden opgenomen. Ook is het mogelijk om over Corcol de volgende dag nog een extra laagje (gekleurde) Waxol 100 aan te brengen.


Sfeertint 00 Naturel op eiken.

Sfeertint 01 Golden Oak op eiken.

Sfeertint 02 Summer Oak op eiken.


Sfeertint 03 Country Oak op eiken.

Sfeertint 04 Cherry Tree op eiken.

Sfeertint 05 Noble Brown op eiken.

Sfeertint 06 Canyon Red op eiken.

Sfeertint 07 Deep Purple op eiken.

Sfeertint 08 Mystic Black op eiken.

Sfeertint 09 Mountain Grey op eiken.

Sfeertint 10 Alaska White op eiken gerookt.

Sfeertint 10 Alaska White op eiken.

Sfeertint 11 Natural Oak op eiken.

Sfeertint 12 Dark Oak op eiken.


Sfeertint 13 Smoked Oak op eiken.

Sfeertint 14 Double Smoked Oak op eiken.

Sfeertint 15 Exotic Brown op eiken.

Sfeertint 16 Shell Grey op eiken.

Sfeertint 17 Beachwood op eiken.


Sfeertint 18 Colonial op eiken.

Sfeertint 19 Walnut Dark op eiken.

Sfeertint 21 mahogany red op eiken.

Sfeertint 22 North Sea op eiken.

Sfeertint 23 Antiquity op eiken.


Robio Monocoat 2 componenten olie

Duurzame en hoogwaardige houtafwerking; 100% oplosmiddel en VOS-vrij

 

Wat maakt Monocoat Plus 2C Oil uniek?

  • Monocoat Oil Plus 2C is zuinig: met slechts 1 enkele laag is uw hout duurzaam gekleurd en beschermd.
  • Veel kleurmogelijkheden: naast de transparante olie (= kleur Pure) zijn er 48 kleuren, die ook onderling mengbaar zijn.
  • 100% ecologisch: Monocoat Oil Plus 2C bevat geen water en is volledig oplosmiddelvrij (0% VOC'S) en is daarmee dus 100% duurzaam!

 

Unieke techniek

Monocoat Oil Plus 2C gaat een moleculaire binding aan met de bovenste houtvezels. Dit betekent concreet: geen filmvorming en geen verzadigingsmethode, waardoor zowel de toepassing als het onderhoud zeer eenvoudig maakt. De natuurlijke look & feel van het hout blijft in tact en overlappingen en aanzetten zijn daarmee uitgesloten, dit omdat het behandelde hout geen product meer opneemt eenmaal de olie zich heeft gebonden. N.B. Lees altijd goed de technische fiche die onderaan bij elk product kan worden gedownload. Belangrijk is onder meer het goed droogpoetsen van Monocoat Oil Plus 2C en het feit dat doeken/sponsjes die zijn doordrenkt met Monocoat olie spontaan kunnen ontbranden, wanneer niet de juiste maatregelen zijn genomen.


Hardwax-Olie

 

 

De Floorservice Hardwaxolie Pro is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen.

Deze zijdematte hardwaxolie heeft een goede slijtweerstand en is waterafstotend. Het maakt de vloer bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, thee, vruchtensappen, melk en water. De hardwaxolie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en verzorgen met de Floorservice Parketreiniger en Floorservice Onderhoudsolie.

De getoonde kleuren zijn voorbeelden van gekleurde Hardwasolie op eiken rustiek. De uitstraling en daarmee het eindresultaat is sterk afhankelijk van de soort hout, de sortering en de voorbehandeling ervan. Omdat hout een natuurprodukt is kunnen deze kleuren afwijken, wij adviseren u vooraf een test uit te voeren, om de kleur te bepalen.

Parketbedrijf Sora


Vogelenzang 45
5301 ER Zaltbommel

 

06 41939007      Bellen -Appen

06 26788584      


KvK: 71267360

BTW-nummer: 858642888B01

 

Volg ons

instagram.com/parketsora.nl
instagram.com/parketsora.nl