Onderstaande voorbeelden zijn uitgevoerd op eiken. Er is geschuurd met korrel 120 en er is een dosering aangehouden van 1 blikje kleurpigment op 1 liter Vloerolie / Hardwax-Olie. Voor een sterkere kleuring mogen aan 1 liter olie maximaal 2 blikjes kleurpigment worden toegevoegd.

 

 

 


Sfeertint 00 Naturel op eiken.

Sfeertint 01 Golden Oak op eiken.

Sfeertint 02 Summer Oak op eiken.


Sfeertint 03 Country Oak op eiken.

Sfeertint 04 Cherry Tree op eiken.

Sfeertint 05 Noble Brown op eiken.

Sfeertint 06 Canyon Red op eiken.

Sfeertint 07 Deep Purple op eiken.

Sfeertint 08 Mystic Black op eiken.

Sfeertint 09 Mountain Grey op eiken.

Sfeertint 10 Alaska White op eiken gerookt.

Sfeertint 10 Alaska White op eiken.

Sfeertint 11 Natural Oak op eiken.

Sfeertint 12 Dark Oak op eiken.


Sfeertint 13 Smoked Oak op eiken.

Sfeertint 14 Double Smoked Oak op eiken.

Sfeertint 15 Exotic Brown op eiken.

Sfeertint 16 Shell Grey op eiken.

Sfeertint 17 Beachwood op eiken.


Sfeertint 18 Colonial op eiken.

Sfeertint 19 Walnut Dark op eiken.

Sfeertint 20 Black Forest op eiken.

Sfeertint 21 mahogany red op eiken.

Sfeertint 22 North Sea op eiken.

Sfeertint 23 Antiquity op eiken.


Robio Monocoat 2 componenten olie

Duurzame en hoogwaardige houtafwerking; 100% oplosmiddel en VOS-vrij

 

Wat maakt Monocoat Plus 2C Oil uniek?

 • Monocoat Oil Plus 2C is zuinig: met slechts 1 enkele laag is uw hout duurzaam gekleurd en beschermd.
 • Veel kleurmogelijkheden: naast de transparante olie (= kleur Pure) zijn er 48 kleuren, die ook onderling mengbaar zijn.
 • 100% ecologisch: Monocoat Oil Plus 2C bevat geen water en is volledig oplosmiddelvrij (0% VOC'S) en is daarmee dus 100% duurzaam!

 

Unieke techniek

Monocoat Oil Plus 2C gaat een moleculaire binding aan met de bovenste houtvezels. Dit betekent concreet: geen filmvorming en geen verzadigingsmethode, waardoor zowel de toepassing als het onderhoud zeer eenvoudig maakt. De natuurlijke look & feel van het hout blijft in tact en overlappingen en aanzetten zijn daarmee uitgesloten, dit omdat het behandelde hout geen product meer opneemt eenmaal de olie zich heeft gebonden. N.B. Lees altijd goed de technische fiche die onderaan bij elk product kan worden gedownload. Belangrijk is onder meer het goed droogpoetsen van Monocoat Oil Plus 2C en het feit dat doeken/sponsjes die zijn doordrenkt met Monocoat olie spontaan kunnen ontbranden, wanneer niet de juiste maatregelen zijn genomen.


Skylt - 2k Lakken

 

 

Rigostep Skylt 2K Ultramat Lak Original 5510

SKYLT is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. SKYLT is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slagvast. Met SKYLT behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd.

Kenmerken,

 • Absoluut ultra mat en onzichtbaar
 • Laat hout de natuurlijke uitstraling behouden
 • Licht blekend effect tegen verkleuring
 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Zeer hoge slijt- en krasvastheid.
 • Uiterst elastisch,taai en slagvast.
 • Opmerkelijk duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

 

Rigostep  Skylt Titanium 2K 

De RigoStep SKYLT TiTANIUM is de eerste watergedragen High Solid lak in de markt. Dit product is binnen de SKYLT productlijn ontwikkeld om donker hout extra accent te geven of om, als eindlaag over Skylt Original, de kans op glansstrepen te verkleinen.

Het 'high solid' karakter is een eigenschap die volledig nieuw in de markt is. Het betekent dat dit product minder water en meer bindmiddel bevat. En dat twee lagen voldoende bescherming biedt. Als gevolg daarvan is de verwerking en droging niet vergelijkbaar met een normale watergedragen lak en reageert het product anders op specifieke omstandigheden. Een prachtige lak, maar wel eentje met karakter.

De eerste watergedragen High Solid lak, Met SKYLT afgewerkte ondergronden o.a. hout, kurk, steen, vinyl, linoleum, lak of verf lijken onbehandeld, maar krijgen met SKYLT een uiterst stevig ultramat pantser, dat, hoewel onzichtbaar, perfect beschermt tegen de invloeden van alledag.

Kenmerken,

 • In 2 lagen volledige bescherming
 • In 1 DAG KLAAR !
 • Titanium harde bestendigheid
 • Geen Glansstrepen
 • Skylt Look en Feel
 • Oogt en voelt als onbehandeld

 

Rigostep STEP 2k Hout Lak MAT 6550

Zeer hoogwaardige en geheel nieuw ontwikkelde 2k houtlak van Rigostep, geschikt voor alle hout afwerkingen zoals Parket, Meubels enz.
 
Watergedragen 2-componenten polyurenthaanlak. Geschikt voor zeer intensief belaste vloeren. Toe te passen als aflak op voorbehandelde ondergronden van hout.

 

Rigostep Skylt Overlakbare Kleurolie 2K,

SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K is een professionele, oplosmiddelvrije olieprimer voor parket en andere houten oppervlakken binnen. Voor het aanzetvrij aankleuren van houten oppervlakken, zoals parket, planken en meubelen etc..

 • Aan te kleuren met kleurpigmenten
 • Het uiterlijk van olie, de bescherming van lak.
 • De lak blijft absoluut onzichtbaar.
 • Laat hout de natuurlijke uitstraling behouden.
 • Aanzetvrij.

LOBA 2K INVISIBLEPROTECT

 

LOBA 2K InvisibleProtect AT staat voor de nieuwste generatie hout- en parketafwerking en combineert de kracht plus het onderhoudsgemak van een watergedragen lak met de uitstraling van een olievloer.

 

“DE ULTIEME BESCHERMING, ZONDER DAT JE ER IETS VAN ZIET”

 

Met LOBA 2K InvisibleProtect AT heb je een supersnelle, onzichtbare en unieke lak in handen. In slechts twee lagen is de vloer extreem goed beschermd tegen krassen, chemicaliën en slijtage. Er is zelfs geen primer meer nodig. Dat scheelt tijd. En geld. Bovendien behoud je met deze lak dát wat de vloer zo mooi maakt: de charme en de robuuste uitstraling van onbehandeld hout. Dit komt door het unieke ultramatte effect dat de lak geeft. Na gebruik ontstaan er geen strepen of glansplekken op de vloer.

 

Parketbedrijf Sora


Courtine 23
5301 DG Zaltbommel

 

06 41939007      Bellen -Appen

06 26788584      


KvK: 71267360

BTW-nummer: 858642888B01

 

Volg ons

instagram.com/parketsora.nl
instagram.com/parketsora.nl